ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η C&M Energy Applications Ltd με 20+ χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού, ζεστών νερών χρήσης, πιεστικών συστημάτων και αυτοματισμών είναι από τους πρωτοπόρους στην εγκατάσταση ηλιακών θερμάνσεων και φωτοβολταïκών συστημάτων στην Κυπριακή αγορά.

Η προσέγγιση της C&M Energy Applications Ltd στην εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων της είναι η σταδιακή επιστροφή στη φύση. Τα ορυκτά καύσιμα αν και προέρχονται από φυσικούς πόρους, αποδείχτηκε ότι λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης και κακής χρήσης προκαλούν βλάβη στον πλανήτη μας και γενικότερα καθίστανται βλαβερά για την υγεία και την ευημερία του ανθρώπου.

Μια πηγή ενέργειας που διατηρεί τη ζωή σε αυτό τον πλανήτη είναι ο ‘’ήλιος’’ και ειδικά στην χώρα μας που έχομε μεγάλη ηλιοφάνεια, η ηλιακή ενέργεια θεωρείται ως η πιο πολύτιμη πηγή Ανανεώσιμης Ενέργειας που έχομε στην Κύπρο.

Η εταιρεία μας έχει ως απώτερο σκοπό την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας είτε με ηλιακούς θερμοσυσσωρευτές είτε με φωτοβολταïκά συστήματα ούτως ώστε η κάθε κατοικία στην Κύπρο να μπορεί να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της με μηδενική ενέργεια.

Κοντά μας θα βρείτε σωστές και ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας όπως:

  • Σχεδιασμός, προμήθεια και εγκατάσταση ηλιακών θερμάνσεων με τη βοήθεια θερμικών επιλεκτικών πλαισίων, γεωθερμίας, τζάκια τύπου boiler, heat pump ή και boiler γκαζιού.
  • Σχεδιασμός, προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταïκών συστημάτων και μικρών ανεμογεννητριών σε κατοικίες και υποστατικά μακριά από το δίκτυο, αλλά και για επενδυτές που διαθέτουν μεγάλες στέγες σπιτιών ή ταράτσες εργοστασίων.
  • Λύσεις για θερμαινόμενες πισίνες σε κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες με την αξιοποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Οικονομικές λύσεις με την προμήθεια λαμπτήρων LED σε κατοικίες, κτίρια, ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και φωτοβολταïκές λάμπες για δρόμους. Η επιλογή αυτή μπορεί να επιφέρει μείωση στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματός σας μέχρι και 85%.
  • Σχεδιασμός και παροχή δοκιμασμένων λύσεων για εξοικονόμηση ενέργειας σε υφιστάμενα ή και καινούργια κτίρια και κατοικίες όσον αφορά την θέρμανση, τη ψύξη και τον ηλεκτρισμό.