Εξαιρετικές Υπηρεσίες

photovoltaic

Φωτοβολταικά Συστήματα

Στη C&M Energy Applications Ltd θα βρείτε σωστές και ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας όπως σχεδιασμός, προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταïκών συστημάτων και μικρών ανεμογεννητριών σε κατοικίες και υποστατικά μακριά από το δίκτυο, αλλά και για επενδυτές που διαθέτουν μεγάλες στέγες σπιτιών ή ταράτσες εργοστασίων.

Read more

SOLAR-PANEL

Ηλιακές Θερμάνσεις 

Στη C&M Energy Applications Ltd θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας όπως σχεδιασμός, προμήθεια και εγκατάσταση ηλιακών θερμάνσεων, γεωθερμίας, τζάκια τύπου boiler, heat pumps, boiler γκαζιού καθώς και λύσεις για θερμαινόμενες πισίνες σε κατοικίες και ξενοδοχεία.

Solar Heating

LED

Λάμπες LED

H C&M Energy Applications Ltd σας παρέχει οικονομικές λύσεις με την προμήθεια λαμπτήρων LED σε κατοικίες, κτίρια, ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και φωτοβολταïκές λάμπες για δρόμους. Η επιλογή αυτή μπορεί να επιφέρει μείωση στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματός σας μέχρι και 85%.

Read more

roof tiles

Πήλινα Κεραμίδια

H C&M Energy Applications Ltd έχει έλθει σε συμφωνία με τον περίφημο οίκο παραγωγής Ισπανικών κεραμιδιών La Escandella για την προμήθεια και διανομή τους στην Κυπρο. Τα κεραμίδια διακρίνονται για τη μεγάλη ποικιλία μοντέλων, την υψηλή ποιότητα φοινιρίσματος, αλλά και την μεγάλη γκάμα χρωμάτων μεσογειακού χαρακτήρα.

Read more

Απλές και Έξυπνες Λύσεις.

Μάθετε περισσότερα για την C&M Energy Applications

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ.

Η C&M Energy Applications Ltd με 20+ χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού, ζεστών νερών χρήσης, πιεστικών συστημάτων και αυτοματισμών είναι από τους πρωτοπόρους στην εγκατάσταση ηλιακών θερμάνσεων και φωτοβολταïκών συστημάτων στην Κυπριακή αγορά. More...

C&M Energy Applications Ltd.

Κατάστημα: Διγενή Ακρίτα 42, Κατάστημα 2, 2045, Στρόβολος
Τηλ:      22 323 284
Φαξ:     22 320 480
Κινητό: 99 806 942
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΑΠΕΚ

sepaek

Μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου